Madara meikit – luonnonkosmetiikka lauantai

Tällä viikolla luonnonkosmetiikka lauantaissa on esittelyssä muutama Madara Cosmeticsin meikkituote. Madara meikit ovat minulle ennestään tuntemattomia, joten kyseessä oli oikea neitsytmatka näihin tuotteisiin. Tavoitteena tälle luonnonkosmetiikka lauantai sarjalle olen asettanut, että löydän täydellisen meikkivoiteen sekä hyviä luomivärejä luonnonkosmetiikan puolelta. Ja jo nyt olen löytänyt kaksi hyvää meikkivoidetta omalle iholleni. Edellisestä postauksesta tuttu Boho green makeupin Compact foundation ja toisesta löydöstä on tulossa postaus ensi viikon lauantaina. Tämäkin Madaran meikkivoide menee ehdottomasti jatkoon.

Hypetetty Madara Skin Equal meikkivoide

Tämä Madaran *Skin Equal meikkivoide on ollut lähiaikoina esillä muutamien suomalaisen kauneusboggaajien kanavissa kun esimerkiksi Nude-blogin Erika kehui tätä tosi paljon Instagramissaan ja siksi olin tosi iloinen, että sain tämän testattavaksi myös. Tätä julkaistessa huomasin tämän meikkivoiteen myös Miia Johanssonin blogissa. Kyseessä on luonnollisen näköinen ja kevyen tuntuinen meikkivoide. Voide tuntuu kosteuttavalta mikä on omalla kohdallani vain hyvä asia, koska ihoni on kuiva. Tuote levittyi hyvin kasvoille ja olin yllättynyt kuinka pieni määrä voidetta riitti koko kasvoille. Peittävyydeltään kevyt / keskinkertainen, mutta kerrostuu kauniisti iholle tarvittaessa. Kestoltaan meikkivoide on yllättävän hyvä näin kevyeksi meikkivoiteeksi. Itse olen tykännyt enemmän levityksessä tämän kanssa käyttää kosteaa meikkisientä kuin sivellintä, mutta tämä on aina makuasia.

vas. Madara ivory 20, kesk. Wetn wild Photo focus soft ivory, oik. Lumene CC Fair

Yllättävä suosikki Madaralta!

Voidemaiset luomivärit voi todella helposti olla ihan surkeita, mutta parhaimmillaan ne ovat ihanan helppoja ja näyttäviä. Tämä Madaran *voidemainen luomiväri nousi heti omaksi suosikikseni! Tällä näyttävän smokey eye meikin tekemiseen menee muutama minuutti. Suosittelen luomenpohjustajaa alla, mutta niin suosittelen ihan jokaisen voidemaisen luomivärin alle ja raskaille luomille puuterisillekin. Itse käytän pohjustajana aina *Wetn wildin edullista, mutta super pitävää pohjustajaa! Sävy on ihan täydellinen tumman sammaleen vihreä. Sellainen utuisen syvä vihreä. En ole koskaan nähnyt vastaavaa sävyä. Kyseessä ei ole täysin mattainen luomiväri, muttei super hohtavakaan ja siksi tämä sopii käytettäväksi jopa ilman häivytyssävyä. Olen tähän täysin myyty! Tällä smokey eyen tekeminen on todella helppoa ja nopeaa. Muutamassa minuutissa saa aikaan tosi kauniin ja näyttävän silmämeikin. Tykkään käyttää tämän silmämeikin tekoon vain yhtä sivellintä ja se on tämä *Luxien Summer Daze setissä oleva 209 Large Shading brush. Tämä sivellin on tosi hyvä ja helppo smokey eyn tekemiseen myös puuterisilla tuotteilla.

Madara meikit, joita käytin tässä meikissä:

Meikkivoide: *Madara Skin Equal Soft glow  foundation, sävy Ivory 20

Peiteaine: *Madara Luminous Perfecting Concealer, sävy 15 Vanilla

Puuteri: Joe Blasco irtopuuteri, sävy No color

Poskipuna: *Hourglass Ambient lighting blush, sävy luminous flush

Highlighter: *Madara Cosmic drops buildable highlighter, sävy Naked Chromosphere

Kulmakynä: Benecos Eyebrow definer, sävy Brown

Luomiväri: *Madara Guilty shades Eye & cheek multi shadow, sävy Hunter 66

Ripsiväri: *Boho Jungle mascara

Huulikiilto: *Madara Glossy Venom Hydrating Lipgloss, sävy 74 Nude coral

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä