Testissä Boho Cosmeticsin meikit

Nämä Boho Cosmeticsin meikit ovat nousseet suosikeikseni. Sain jokin aika sitten Bohon meikkejä testiin. Tavoitteena on ollut löytää tänä vuonna hyviä tuotteita luonnonkosmetiikasta myös meikkien puolelta. Boho on ehkä itselle tunnetuimpia  luonnonkosmetiikan merkkejä ja ensimmäisiä joista itse olen enemmän kuullut. Boho Cosmeticsin tuotteet valmistetaan Italiassa ja niitä ei testata eläimillä. Lisäksi pakkauksissa on mietitty ekologisuutta ja tuotteet onkin pakattu kartonkisiin pakkauksiin, jotka on helppo kierrättää. Lisäksi Boho lahjoittaa liikevaihdostaan 1% ympäristönsuojelulle. Luonnonkosmetiikkaa pidetään usein synteettistä kalliimpana, mutta Bohon tuotteiden hinnat eivät kyllä päätä huimaa. Hintataso on melko edullinen!

Suosikit Boholta

Tässä oma suosikkejani testatuista tuotteista. Olin yllättynyt kuinka hyvää tuotetta näiden seasta kuitenkin löytyi kun aiemmin ollut hieman hankaluuksia löytää hyviä meikkejä luonnonkosmetiikan puolelta.

Neutraloijat

*Bohon neutraloijat sävyssä 07 ja 06 ovat ehdottomia suosikkejani käytettäväksi silmien alla! Tuo oranssi sävy on itselläni ollut käytössä jo jonkin aikaa ja on käytössä myös asiakaspakissani. *Orange 07 sävy on oranssiin taittava, joten sillä saa hyvin taitettua sinisen sävyjä silmien alta kun taas *Yellow 06 sävy on vaaleankeltainen, joka kirkastaa ja tuo valoa sekä silmien alle että kasvojen korkeimpiin kohtiin kasvojen keskiosassa. Punaisuuden peittoon edelleen suosikkini on Joe Blascon red neutralizer, joka pääsi vuoden meikkilöydöt listallenikin, voit lukea sen täältä. Jos kärsit tummista silmänalusista niin tuo Orange on ehdoton!

Ripsiväri

Boho meikit on tunnettuja juuri ripsiväreistään. Itse en tykännyt Bohon hehkutetusta *Gypsy volume mascarasta niinkään, mutta *Jungle mascara yllätti positiivisesti. Ja vaikka harja on iso niin sillä ei silti onnistu sotkemaan luomiaan kun ripsiväriä levittää. Hyvä perusripsari luonnonkosmetiikan puolelta. Ei pidä taivutuksia kylläkään, mutta toimi hyvin sinä aikana kun minulla oli kestotaivutus ripsissä.

Huulipunat

Nämä Bohon huulipunat olivat todella positiivinen yllätys ja ovatkin ehkä parhaimpia tavallisia huulipunia mitä olen kokeillut. Nämä pysyy tosi hyvin ja tuntuvat huulilla todella mukavilta. Sain kaksi sävyä ja molemmat on tosi kauniita sävyjä, toinen punainen (sävy Desire 312) ja toinen pirteän pinkki (sävy Tulipe 106). Luonnollisia, mutta kuitenkin näyttäviä sävyjä. Tuo punainen on tosi klassinen lämmin punainen, mutta jotenkin silti tosi luonnollisen sävyinen. Tästä on tullut yksi suosikkini. Katso täältä kuvia Bihin huulipunien eri sävyistä eri sävyisillä kasvoilla.

Meikkivoide

Bohon meikkivoiteista eniten tykkäsin kiinteässä muodossa olevasta *Compact Foundation meikkivoiteesta joka levittäessä näyttää yhdeltä parhaimmalta. Jättää todella kuulaan lopputuloksen, mutta olen huomannut, että kaikki puuteriset tuotteet eivät asetu aina tämän päälle kovin nätisti. Erityisesti Bohon highlighterit pakkaantui hieman oudosti tämän päälle. Mutta muuten tämä meikkivoide on kuivalle ja normaalille iholle todella kaunis jos haet jopa hieman kiiltävää lopputulosta! Rasvaiselle iholle tämä on varmasti liian kiiltävä. Itse tykkäsin tästä yllätykseksi tosi paljon.

Täydellisen meikkivoiteen metsästys luonnonkosmetiikasta

Kasvoilla Boho Cosmeticsin Compact foundation

Kyselin Instagramissa mikä luonnonkosmetiikan meikkituote kiinnostaa eniten ja ihan ehdottomasti eniten tuli vastauksia meikkipohjaan liittyen. Itsekin olen koittanut etsiä hyviä meikkivoiteita luonnonkosmetiikan puolelta. Olen löytänyt ihan hyviä ja sitten kehnompia vaihtoehtoja.  Olen testaamassa nyt aika montaa luonnonkosmetiikan meikkivoidetta ja tänne blogiin ilmestyy niistä postauksia kyllä jatkossa. Toivotaan, että täydellinen löytyy. Yhdestä olen jo melko vakuuttunut, josta tulette varmasti kuulemaan.

Jaa:

Facebook

6 Responses

  1. Mulla toi ripsari (Volume muistaakseni) sai silmät kirvelemään! Kesällä sen käyttö oli ihan mahdoton, kun pieninkin hiki sai sen jotenkin päätymään silmiin ja sitten kirveli. Siihen jäi sen käyttö. 😀

  2. Olen käynyt ostamassa tuon Bohon keltaisen peitepuikon sinun inspiroimana, mutta täytynee vielä hakea tuo oranssikin, koska olen tykännyt keltaisesta tosi paljon!

Lue myös nämä

Lue myös nämä