Lidl meikkivoide yllätti!

Lidl meikkivoide yllätti todella! Lidlistä saatavaa Cien meikkivoidetta kehuttiin somessa ja seuraavalla kauppakerralla ajattelin, että annan tälle alle 4€ meikkivoiteelle mahdollisuuden.  Jäljellä oli kahta sävyä 040 Toffee sekä 010 Ivory ja nappasin näistä tuon 040 Toffeen mukaani. Pakkauksesta oli vaikea päätellä kuinka tumma sävy olisi kyseessä ja testereitä ei ollut. No sävy osoittautuikin sitten liian tummaksi. Meikkivoide kuitenkin näytti iholle aivan upealta! Seuraavana päivänä menin kauppaan uudelleen ja ostin tuon vaaleammankin sävyn ja miksailin niistä itselleni sopivan sävyn. Sen jälkeen en ole muita meikkivoiteita kasvoilleni laittanut viikkoon, niin upean näköinen se on mun ihollani! Iho näyttää kuin siinä ei olisi meikkivoidetta lainkaan, mutta ihon sävy on täysin tasainen. Myös kaikki talven tuoma punoitus on poissa ja mikä parasta iho jää todella kauniin heleäksi. Jos suosit mattaisempaa lopputulosta ei tämä ehkä ole sinulle, mutta jos pidät hieman kiiltävästä ihosta niin voi pojat hae tämä testiin! Lidl meikkivoide pääsi vuoden meikkilöydöt postaukseen asti! Lue postaus täältä.

Kestävyys?

Sanoisin, että tämä Lidl meikkivoide on kesätvyydeltään Lumene CC tason luokkaa eli ei mikään kestävin meikkivoide. Arkikäytössä kestää kyllä hyvin päivän menot. Illalla huomaan nenästäni meikkivoiteen kadonneen, tosin se minulta katoaa nenältä iltaan mennessä lähes kaikkien meikkivoiteiden kanssa. Olen tosi huono korjailemaan meikki päivän mittaan, mutta suosittelenkin tämänkaltaisen meikkivoiteen kanssa korjailemaan sitä painelemalla meikkisienellä nenänpielistä ja sieltä mistä tarvitaan. Itse käytän samaa meikkisientä millä olen aamulla tämän laittanut kasvoille, joten sienessä on hieman vielä meikkivoiteen jäämiä jäljellä ja siksi paikkailee tilannetta hyvin. Tämä kikka on minusta hyvä kaikille meikkivoiteille. Huomaa kuitenkin, että jos olet puuteroinut kasvot voimakkaasti ja sitten painelet kostealla sienellä päältä, voi meikki pakkaantua kasvoille. Eli tämä kikka toimii kuulaan meikkipohjan korjailuun, johon ei ole käytetty kovasti puuteria.

Voiko halvalla saada hyvää?

Kosmetiikan kohdalla sanoisin, että aivan ehdottomasti! Suosin aina edullisempaa kosmetiikkaa jos löydän yhtä hyvän tai paremman marketista. Yksi lempi meikkimerkeistäni onkin Essence, josta löytyy todellisia helmiä! Lisäksi juuri esimerkiksi Essence ja Catrice ovat eläinkokeettomia ja pääasiassa euroopassa tuotettuja, joten ne ovat myös ihan eettisesti montaa kalliimpaa merkkiä parempi valinta. Myös ilokseni luin, että tämä Lidlin oma Cien merkin kosmetiikka ei ole eläimillä testattua. Itse en esimerkiksi voi käyttää Lancomen ja Chanelin meikkivoiteita, koska nämä luksusmerkin meikkivoiteet ovat todella voimakkaasti parfymoituja ja se aiheuttaa itselläni sen, että silmäni alkavat vuotamaan. Tosin tässä Cien meikkivoiteessakin on melko voimakas tuoksu, mutta silmäni ovat vielä pysyneet kuivina. Sanoisin sen olevan kuitenkin tämän meikkivoiteen ainoa pitkä miinus. Muutoin olen täysin rakastunut tähän meikkivoiteeseen.

Kuvissa käyttämäni meikit:

Meikkivoide: Cien Liquid foundation sävyt 040 Toffee sekoitettuna 010 Ivoryyn

Peiteaine:* Makeup Revolution – Conceal & Define sävy C2 (kiinnitin silmien alta hieman värittömällä irtopuuterilla

Puuteri: *Hourglass- Ambient lighting palette

Poskipuna: *Hourglass – Luinous Flush

Luomiväri: *Hourglass – Scattered light glitter eyeshadow collection, sävyt Foil ja Ray

Kulmakarvageeli: *Lavera – Eyebrow styling gel

Ripsiväri:* Lumene – Nordic chic full on culr (waterproof)

Huulipuna:* Hourglass – Confession lipstick duo, sävy I Cherish

Huulikiilto: Fenty Beauty – Gloss bomb, sävy Fenty glow

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä