Miten saada rajaus pysymään? – kestävät rajauskynät

*sisältää mainoslinkin

Yksi eniten kysytty kysymys minulta; miten saada rajaus pysymään silmän sisäluomella? Tartuin haasteeseen ja olen nyt koittanut etsiä mahdollisimman pysyvät rajauskynät tähän tarkoitukseen. Mys pari vinkkiä miten voi edesauttaa hyvää pysyvyyttä. Mutta käydään ensin kolme parasta kynää läpi.

Nyx Epic Wear geelirajauskynä

Nyx Cosmeticsin *geelirajauskynät on tosi kestäviä ja vielä aika edullisiakin. Lisäksi näissä on tosi kivaa se, että näitä on saatavilla tosi monissa eri sävyissä! Myös vaaleana nudena, joka toimii loistavasti silmien kirkastamiseen ja suurentamiseen. Esimerkiksi morsiusmeikissä usein käytetty tai jos silmät punoittaa.

Makeup Forever Aqua resist geelirajauskynä

Tilasin aikanaan Sephorasta tämän Makeup Foreverin vedenkestävän rajauskynän ja olen tykännyt tästä kovasti nimenomaan kestonsa takia. Pysyy hyvin paikoillaan ylä -ja alaluomella. Ruotsin Sephorasta on helppo ja edullinen tilata näitä. Potimaksut on yleensä 5€ luokkaa ja toimitus on nopeaa.

LUE MYÖS: Miten tilata Ruotsin Sephorasta

Artdeco Soft Eyeliner waterproof

*Artdecon rajauskyniä käytin paljon silloin kun tein meikkaajana töitä. Ne on hyviä ja kestäviä kyniä. Liukuu hvyin luomen sisäpinnalla kuin luomellakin. Saa pehmennettyä rajausta helposti myös luomella, mutta kannattaa pehmennellä jälkeä heti levityksen jälkeen. Nämä jämähtävät paikoilleen melko nopeasti.

Vinkit miten saada rajaus pysymään

Muutama hyvä vinkki miten saada rajaus pysymään luomella sekä sisäluomella.

1. Sisäluomen rajaus kannattaa tehdä lähelle ripsiä eli välttää laittamasta kynää lähelle silmää. Silmä on kostea ja siten se saa helposti värin liikkumaan. Keskity siis ripsien lähellä olevaan alueeseen.

2. Luomelle tehtävä rajaus geelikynällä pysyy paremmin paikoillaan kun pohjustat luomet *luomivärinpohjustajalla. Se auttaa hyvin, ettei myöskään rajauskynä tahriinnu päivän mittaan, kun luomet rasvoittuu.

3. Luomella oleva rajaus kannattaa kiinnittää vielä samanvärisellä luomivärillä paikoilleen, jolloin se kestää pidempään.

LUE MYÖS: Miten tehdä kissaarajaus ja muita eyeliner vinkkejä

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä