Djusie kokemuksia – mehukas kotimainen uutuus!

*sisältää mainoslinkin

Djusie kokemuksia on kertynyt nyt kuukauden ajalta ja voisin hieman kertoa käyttökokemuksiani. Katja Kokko on pitkän linjan ihonhoidon ammattilainen, jonka käsialaa Djusie ihonhoito on. Olin erittäin innoissani tästä mehukkaan näköisestä luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjasta jonka sain testiin noin kuukausi sitten. Olenkin ahkerasti tuotteita käyttänyt nyt kuukauden ajan ja tutustunut sarjaan muutenkin. Olin mukana Katjan pitämässä esittelytilaisuudessa, jossa Katja kertoi valmistusprosesseista, raaka-aineista ja syistä Djusien taustalla. Olikin ihana päästä kuulemaan enemmän tämän sarjan synnystä ja valinnoista. Djusie lanseerasi ensimmäisenä ihonhoidon “pyhän kolminaisuuden” eli öljypuhdistusaineen, hoitonesteen sekä kasvoöljyn. Minusta ajatus oli hyvä, koska nämä kolme kategoriaa ovat myös omasta mielestäni hyvän ihonhoidon perusta. Lisäksi periaatteessa nämä kolme asiaa hyvään ihonhoitoon myös riittävät. En sitten yksittäiset tuotteet ja Djusie kokemuksia kokonaisuudesta? Haluan painottaa, että en ole koulutettu ihonhoidon ammattilainen. Olen intohimoinen ihonhoitaja (lainattu @miia.emiilia). Eli kaikki ajatukset perustuvat omiin käyttökokemuksiini.

TUTUSTU MYÖS: www.katjakokko.com

1. Djusie Liquid silk perfect cleansing oil

*Puhdistusöljy on nimensä mukaisesti liquid silk! Tämä öljy on nimittäin todella silkkisen tuntuinen iholla. Öljy on itsessään melko paksua ja Katja onkin kehittänyt tämän käytön rinnalle ihanan kasvohieronnan, jonka voi puhdistuksen aikana tehdä. Tuotteen koostumus vaati itseltäni hieman totuttelua, koska olen tottunut huomattavasti ohuempiin öljyihin puhdistuksessa. Kun öljyä ottaa riittävän monta pumppausta, niin saan sillä hyvin myöss vedenkestävän silmämeikin pois. Tuoksussa sitruksisuutta ja perinteistä luonnonkosmetiikan yrttisyyttä. Tuotteen sanotaan sopivan kaikille ihotyypeille ja se on helppo uskoa. Oma erittäin kuiva ihoni jää tämän jäljiltä pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Huuhtoutuu myös täysin pois vedellä, joten plussaa myös siitä.

Plussat ja miinukset

+ Täydellinen design pakkauksessa!

+ Poistaa myös vedenkestävän silmämeikin

+ Huuhtoutuu vedellä täysin pois

+ Tuoksu on voimakas, mutta omaan mieleen terapeuttinen

+ Ei saa silmiä vetistämään ainakaan kuukauden käytön jälkeen

– Itse suosin nykyään pakkauksia, joista näkee koska tuote on loppumassa. Tosin lasipullo on arvokkaan oloinen ja kaunis.

LUE MYÖS: Parhaat kaksoipuhdistustuotteet

2. Djusie Acid Bloom Balancing essence

kokemuksia Djusie hoitonesteestä

Rakastan kosteuttavia kasvovesiä ja hoitonesteitä. Oma tosi kuiva ihoni janoaa nesteytystä, jonka nimenomaan vesimäiset tuotteen antavat. Iltaisin kerrostan hoitonesteitä ja kasvovesiä iholleni ja tunnen kuinka iho juo itsensä täyteen. Tätä *Djusien Acis bloom hoitonestettä odotin siis erittäin paljon. Omalla kohdallani tämä oli kuitenkin näistä kolmesta ensimmäisestä tuotteesta se vähiten suosikkini. Pääasiassa tuoksun takia. Acid Bloomin pohjana on fermentoitu omenasiiderietikka. Ja se tulee selväksi heti kun tuotetta haistaa. Hoitoneste tuoksuu voimakkaasti etikalle. Toiset ovat tuoksusta pitäneet, mutta itselle tuoksu oli epämiellyttävä. Rakastankin ihonhoidossa sellaista kokonaisvaltaisuutta, joka tulee koostumuksista ja tuoksuista. Ja ikävä kyllä tämä tuoksu ei ollut yhtään minun juttuni ja siksi tämä jää itsellä jatkossa käyttämättä. Moni on kuitenkin sanonut, että tuoksu ei ole häiritsevä lainkaan, joten nämä on tosi nenäkohtaisia. Suosittelen tuoksuttelemaan ennen ostoa, jos olet tuoksuista tarkka. Hoitoneste on kirkastava, kevyesti kuoriva, tasapainoittava ja vahvistava. Sopii varmasti erinomaisesti myös epäpuhtaalle iholle. Oma kuiva ihoni juo tätä useita kerroksia. Oman kokemukseni mukaan tämä ei päässyt kosteuttavimpien hoitonesteiden kärkipäähän. Moni sekaihoinen on tästä kovasti tykännyt! Kuukauden käytön jälkeen iho kirkastui kyllä, joten tekee siinä ehdottomasti paljon. Itse huomasin kuitenkin käteni kaipaavan *Whamisan Deep rich pullolle vielä tämän jälkeen.

Plussat ja miinukset

+ Pakkauksen design!

+ Kirkastava vaikutus iholla kuukauden käytön jälkeen

– Tuoksu on voimakkaan etikkainen ja itselle epämiellyttävä

– Pakkauksesta ei näe, koska tuote loppuu.

-/+Pullon annostelija irtosi parin käyttökerran jälkeen ja sen jälkeen on ollut hankala annostella. Tämä on kuulemma tiedossa oleva ongelma joka korjataan <3

3. Djusie Fruit Glaze Vitalizing & Brightning facial oil

Viimeisenä kolmikosta on tämä *Fruit Glaze kasvoöljy. Rakastan Katjan aiempaa Gua Shaan tarkoitettua Sileä öljyä, joten tiesin odottaa hyvää öljyä. Myös tämän tuotteen rinnalle on Katja suunnitellut kasvohieronnan. Tämä on koostumukseltaan kevyempi kuin sileä. Lisäksi tämä on kevyempi ja imeytyy nopeammin. Sisältää helposti imeytyvää skvalaania, joka on erinomainen myös tukkeutuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Tämän sanotaankin sopivan kaikille ihotyypeille. Jos pitäisi valita, niin ottaisin Sileän, mutta tämä ei missään nimessä ole huono kasvoöljy. Kerrassaan ihastuttava on myös tämäkin. Tuoksu on mielestäni aika perinteisen luonnonkosmetiikan tuoksumaailmaa. Tässä on italian olkikukkaa, vihreää mandariinia ja bergamottia. Ei kevyt tuoksu missään nimessä, mutta itselle terapeuttisen ihana. Tämän äärellä on helppo rentoutua kasvoja samalla hieroen. Hierontaan öljyä pitää ottaa kyllä reilummin kuin Sileää, koska ainakin oma ihoni imaisee tämän paljon nopeammin.

Plussat ja miinukset

+ Pakkauksen desing!

+ Ihanan ravitseva öljy

+ Koostumus helposti imeytyvä, joten sopii myös meikin alle

+ Terapeuttinen tuoksu

+ Kiva pipettipullo!

– Öljyä pitää ottaa kerralla aika paljon, joten nopeasti kuluva erityisesti jos tekee hieronnan

Djusie kokemuksia yhteenvetona

Tuotteiden koostumukset ovat ihania!

Rakastan, että meillä kotimaassa tehdään laadukasta ja innovatiista kosmetiikkaa. Katja on pitkänajan bloggaaja ja ihonhoidon asiantuntija, jonka työtä arvostan suuresti. Suosittelen lukemaan myös Katjan kirjan “Kuulaan kaunis”, jonka aikanani itse ahmin lähes yhdellä istumalla. Odotukset mehukkaasta ihonhoidosta loi ehkä liikaa mielikuvia tuoksumaailmasta, jonka kohdalla koin isoimman yllätyksen erityisesti hoitonesteen osalta. Katja kertoi, että tämä on ihan tietoinen valinta, että voimakasta etikkaista tuoksua ei lähdetty peittelemään eteerisillä öljyillä. Haluttiin pitää tuote vain vesipohjaisena, jotta se sisältäisi vain ne hoitavat raaka-aineet kuin haluttiin eikä mitään turhaa. Djusie on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen ja odotankin jo innolla tulevia Djusie kokemuksia. Luvassa on varmasti upeita tuotteita! Tästä ensimmäisestä kolmikosta on myös myynnissä *pakkaus, joka sisältää nämä kaikki. Mukana tulee upea taideteos pienen julisteen muodossa. Desing on kyllä alusta loppuun ihan kymppi! Ja haluankin vielä kerran antaa aplodit tälle pakkausten ulkoasulle. Välillä tuntuu, että luonnonkosmetiikka erityisesti näyttäytyy samankaltaisina murrettuina vihreinä ja ruskeina purkkeina toinen toisensa jälkeen. Nämä kelpaa jättää lavuaarin reunalle kaikkien ihasteltaviksi. Onnea Katja ja tervetuloa Djusie!

LUE MYÖS: Hyvän ihon salaisuus – panosta kolmeen asiaan

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä