Paras mineraalimeikkipuuteri? – kestävä meikkipohja kesään

Kesällä meikki sulaa helteillä helposti kasvoille. Mikään meikki ei tunnu kestävän kuumuutta. Ratkaisu tähän löytyy mineraalimeikkipuuterista! Mutta mikä on paras mineraalimeikkipuuteri? Olen aiemmin testannut vain yhtä mineraalimeikkipuuteria Lily Lololta. Siitä voit lukea enemmän tästä postauksesta. Sain testiin Twistbeltä kolme mineraalimeikkipuuteria, joita kaikki testasin ja vertailin keskenään. Miten nämä pärjäsivät vertailussa ja mikä vei voiton?

Mikä mineraalimeikkipuuteri?

Mineraalimeikkipuuteri on puuterinen meikkipohja, joka ei näytä iholla puuteriselta. Se sulautuu ihoon ja luo parhaimmillaan hyvin helposti ja nopeasti kauniin meikkipohjan. Kestoltaan nämä ovat usein huippuluokkaa ja erityisesti kestävät hyvin kuumuutta ja hikoilua. Osassa on mukana myös aurinkosuoja, joka on näin kesällä ihan mahtava juttu! Monta kärpästä yhdellä tuotteella! Mineraalipuuterit eivät tuki ihohuokosia ja ovat siksi yleensä sopivia herkällekin iholle.

1. Alima Pure satin matte foundation

Sävy omalla kesäiholla: Beige 3

Kestävä meikkipohja äärimmäisen helposti! *Alima Puren mineraalimeikkipuuteri oli helppo levittää kasvoille siveltimellä pyöritellen. Iho jäi yllättävän heleäksi, vaikka nimen matte hieman pelotti kuivaihoista. Sävyvalikoima on laaja ja oma sävy on helppo etsiä kun sävyjä myydään eri pohjasävyillä. Oma sävyni kesällä on Beige 3. Meikki pysyi kauniina kasvoilla koko päivän. Siivosin päivän aikana myös kylpyhuoneen, joka on aika hikistä hommaa! Meikki pysyi silti yllättävän hyvänä koko päivän. Ei pakkautunut edes nenänpieliin päivän aikana.

Plussat ja miinukset

+ hyvä sävyvalikoima

+ todella kestävä!

+ helposti levittyvä

+ yllättävän heleä pinta

+ hajusteeton!

-Ei aurinkosuojaa (paitsi tuotteen itsensä antama fysikaalinen suoja)

Arvosana: 4/5

Alima Pure mineraalimeikkipuuteri iholla

2. Korento mineraalimeikkipuuteri

Sävy omalla kesäiholla: Warm 3

Ihanaa kun sain testiin mukaan myös kotimaista kosmetiikkaa. Odotukset olivat korkealla *Korennon mineraalimeikkipuuterin kohdalla, mutta tämä jäi kyllä Alima Puren mineraalimeikkipuuterille hieman. Puuteri sisältää valoaheijastavia pigmenttejä, joiden pitäisi tuoda iholle erityistä hehkua ja siten sopia hyvin myös kuivalle iholle. Sävyjä on suppeampi valikoima Alima Pureen verrattuna ja kovin tummia sävyjä ei ole mukana lainkaan. Meikki ikävä kyllä hieman pakkaantui ihon pinnalle muutaman tunnin jälkeen. Ihoni kuivat kohdat alkoi myös hieman korostua muutaman tunnin kuluttua. Lisäksi tämä tuntui hieman kiristävämmälle kuin Alima Puren mineraalimeikkipuuteri. Sopii varmasti paremmin rasvaisemmalle iholle.

Plussat ja miinukset

+ kotimaista luonnonkosmetiikkaa!

+ helppo levittää kasvoille

+ kestävä iholla

+ saatavilla testikokoja, jos haluaa testata sävyä esimerkiksi ensin!

-korostaa ihon kuivia alueita hieman muutaman tunnin kuluttua levityksestä

-suppea sävyvalikoima

-ei aurinkosuojaa (paitsi tuotteen itsensä antama fysikaalinen suoja)

Arvosana 3/5

Korento mineraalimeikkipuuteri iholla

3. Inika mineraalimeikkipuuteri SPF 25

Sävy omalla kesäiholla: Y5 Patience

Kolmas kokeilemani oli ehdottomasti paras mineraalimeikkipuuteri! Ja se on siis tämä *Inikan mineraalimeikkipuuteri. Alima Puren versiostaa tykkäsin tosi paljon ja olin varma, että se jää suosikikseni. Tämä kuitenkin vei lopulta voiton. Inikan puuteri sisältää SPF25 luonnollisen aurinkosuoja, joka on aivan mahtava lisäominaisuus jo muutenkin lähes täydelliselle meikkipohjalle. Meikkipohjasta tulee kuulas, peittävä, luonnollinen, ihomainen ja tämä silottaa ihmeellisesti ihon pintaa! Iho näyttää todella tasaiselle niin värinsä kuin tekstuurinsa puolesta. Suosikki kuivalle iholle on löytynyt!

Inikan mineraalimeikkipuuteri sisältää aurinkosuojan! Mukana SPF25

Plussat ja miinukset

+ helppo levittää

+ pysyy todella hyvin ja kauniina iholla

+ kestää hikoilun!

+ silottaa ihon pinnan

+ aurinkosuoja samalla!

+ tuntuu kevyeltä kasvoilla

-korkeampi hinta

Arvosana 5/5

Inika mineraalipuuteri iholla

Jaa:

Facebook

6 Responses

  1. Moi Muija!
    Kannattaako leuan epäpuhtaudet peittää kevyesti ennen tätä puuteria vai vasta sen jälkeen? Kiinnostaisi ihan tosi paljon kokeilla – oma iho on ikääntynyt sekaiho… Nyt vaan arvon sitä, että mikä olisi minulle paras….

  2. Moi! Osaatko sanoa, voisikohan näiden kanssa käyttää voidemaisia tuotteita? Tykkään niin kovasti Tonymolyn voidemaisesta poskipunasta.

    1. Joo hyvin voi käyttää, vaikka onkin puuterinen. Se puuteri sulautuu ihoon niin hyvin. Itsekin käytän voidemaisia tuotteita pääasiassa 🙂

  3. Noni tätä tilasin tämän postauksen luettuani. Onpa kevyt olo tämä iholla, jos näin voi sanoa. Kuin ei olisi meikkiä ollenkaan, mutta silti sileä ja tasaisen värinen iho! Aurinkosuojakerroin plussaa! Kiva, että osaat niin hyvin kuvailla meikkejä täällä, en ole vielä pettynyt suosittelemiisi tuotteisiin! Kiitos

Lue myös nämä

Lue myös nämä