Tee häämeikki itse – muistilista ja parhaat tuotteet

Häämeikki itse? Voiko se onnistua? Vastaus on; ehdottomasti. Erityisesti silloin, jos muutenkin meikkaat itseäsi säännöllisesti muutenkin, niin ehdottomasti häämeikin voi tehdä myös itse. Jos kuitenkin olet epävarma tai et halua hääpäivänäsi tehdä itse meikkiäsi, niin silloin ehdottomasti ammattilaisen puoleen. Näillä vinkeillä voit ainakin kokeilla miten itse hommassa onnistut ennen hääpäivää. Muutenkin häämeikkiä kannattaa testata hyvissä ajoin ennen varsinaista meikkiä, jotta tiedät tarkkaan mitä olet tekemässä sitten, kun oikea päivä koittaa.

Häämeikkaajan muistilista

  1. Etsi Instagramista #häämeikki #bridalmakeup #weddingmakeup tägeillä itseäsi puhuttelevia meikkejä. Googlaa myös ja etsi Pinterestistä inspiraatiota.
  2. Hanki kestävät tuotteet, jotka toimii omalla ihollasi.
  3. Erityisesti irtoripsien/ripsitupsujen laittoa kannattaa harjoitella etukäteen, että se sujuu varsinaisena päivänä.
  4. Panosta meikkipohjaan ja hanki kunnon tuotteet.
  5. Muista kerätä sopivat tuotteet meikin korjailuun mukaan hääpaikalle. Näitä ovat yleensä huulipuna, huultenrajauskynä, puuteri/puuteripaperi, meikkisieni, poskipuna, rajauskynä.
  6. Kuvissa meikki katoaa hieman, joten meikki saa olla melko vahva. Panosta valoihin ja varjoihin, poskipunaan, huulipunaan sekä luo syvyyttä silmämeikkiin.
  7. Kestävä huulimeikki syntyy kun rajaat huulet sekä värität huulet rajauskynällä. Vasta siihen päälle ohut kerros huulipunaa. Näin saat huulimeikistä kestävän.
  8. Muista myös, että meikkivoidetta tulisi laittaa mahdollisimman ohut kerros, jotta se pysyy paikoillaan. Vähemmän on enemmän.
  9. Kesäkuumalla kannattaa harkita mineraalimeikkipuuteria meikkipohjaksi. Se kestää hikoilun ja näyttää luonnolliselta.
  10. Tee juuri sellainen meikki kuin itse haluat. Ei ole olemassa mitään sääntöjä millainen häämeikin tulisi olla. Ole sinä.

Tuotetärpit häämeikkiin!

Pitkäkestoinen meikkipohja

Kestävään pohjameikkiin on kolme ehdotonta suosikkia, jotka kestävät kaikilla ihotyypeillä hyvin. Jos siis kaipaat takuuvarmaa kestoa niin nämä kolme kestävät. Lisää näistä voit lukea aiemmasta postauksesta.

*Estee Lauder double Wear

Joe Blasco Ultra base

*Alima Pure mineraalimeikkipuuteri

Helppo ja kestävä huulimeikki

Kolme tärppiä kestävään huulimeikkiin ovat nämä kolme suosikkiani. Omiin häihini valitsin *Rimmelin Provocalips kestopunan, koska se ei liikahda mihinkään vaikka syö ja juo. Erityisesti tämä pinkki sävy. *Macin Faux on kestosuosikki morsiusmeikissä, koska se on helppo sävy joka sopii monelle. Se on sävyltään kauniisti kuluva jota on helppo lisätä. Ja *Bbian Last velvet tint eli sävyttävä huulilakka. Tämä siis värjää huulet. Eli kun se kuluu pois niin sävy jää huulille. Siksi tosi helppo ja kestävä valinta.

LUE MYÖS: Parhaat kestävät huulipunat ja vinkit kestävään huulimeikkiin

*Rimmel Provocalips, I´ll call you

*Mac Satin huulipuna sävy Faux

*Bbia Last Velvet tint

Irtoripsillä syvyyttä silmämeikkiin

Helpot ja luonnolliset ripset tekee juhlameikkiin paljon lisää. Aloittelijan kannattaa valita ripsitupsut, mutta on myös hyviä luonnollisia ripsirivejä. Nämä ovat suosikkejani.

*Ardell Demi wipspies

*Kiss trio tupsut

*Kiss My Lash But Better, All mine

*Ardell trio tupsut, medium

Varjoja kasvoille

Varjostukseen nämä ovat olleet suosikeitani eri hintaluokista.

*Isadora contour stick, dark almond

*Smashbox Cali contour paletti

*Essence Contouring duo

*Smashbox contouring paletti

Silmämeikki joka kestää

Parhaat tuotteet kestävään silmämeikkiin

*Bbia Never Die vedenkestävä ripsiväri (kestää mitä vain)

*Suva eye primer, Tweed

*Nyx Epic wear rajauskynä

*Wetn Wild silmämeikinpohjustaja

*Kimchi chic voidemainen luomiväri, Cashmere

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä