Vuoden paras öljypuhdistusaine x 3 – kaikki alle 20€!

Vuosi alkaa olla lopuillaan ja on aika alkaa jakamaan vuoden parhaimpien kosmetiikkatuotteiden sijoja. Ensimmäisenä listauksessa on ihonhoidosta paras öljypuhdistusaine. Mukana kolmen kärjessä on sekä syteettisiä, että luonnonkosmetiikkaa.

Öljyputsarin tärkeimmät pointit

  1. Hyvä teho meikinpoistosta. Erityisesti vedenkestävän meikin pitää lähteä ilman isompaa hinkkausta.
  2. Hellävarainen iholle eikä saa jättää iholle kiristävää tunnetta
  3. Pitää huuhtoutua hyvin pois vedellä. Ei saa jättää iholle öljymäistä kelmua.
  4. Hellävarainen silmille. Silmäni ovat herkät ja öljyputsarit saa ne helposti vuotamaan.
  5. Tuotteen hinta. Käytössä joka päivä, joten hinta oltava sopiva.

Top 3 öljypuhdistusaineet

Nämä kolme öljyputsaria ovat olleet itselläni eniten käytössä tänä vuonna. Yksi on sama kuin viime vuonna. Valehtelematta olen testannut kymmeniä erilaisia puhdistusaineita ja nämä kolme löytyi kylpyhuoneestani useimmiten.

  1. Coxir Ultra Hyaluronic öljypuhdistusaine
Coxir ultra hyaluronic on paras öljypuhdistuaine jo toista vuotta peräkkäin

Ihana korealainen *Coxirin putsari! Tuoksuton tehoputsari, joka poistaa vedenkestävän meikin nopeasti, mutta on hellävarainen iholle. Huuhtoutuu tosi hyvin iholta lämpimällä vedellä. Iso pumppupullo on helppo käyttää ja hinta on sopiva. Tämä on toista vuotta paras öljypuhdistusaine listauksessani.

2. Tony Moly Wonder apricot deep cleansing oil

Tony Moly on myös korealainen suomalaisten suosikkimerkki! Tämä *Wonder öljyputsari on tosi samanlainen kuin edellinen Ultra Hyaluronic putsari. Siksi tähän kovasti tänä vuonna tykästyin kun tätä kokeilin.

3. Evolve Cleansing melt

*Evolven puhdistusbalmi on oma luonnonkosmetiikan suosikkini. Ihana pehmeä voide, joka muuttuu öljyksi kasvoille pyörittäessä. Tuoksu kevyen vaniljainen, muttei liian tuju. Jätttää ihon pehmeäksi ja puhdistetuksi. Tosi kiva balmimainen öljyputsari!

Öljypuhdistusaineiden käyttö

Hyvin tärkeää öljyputsareiden käytössä on se, että öljyä otetaan kuiviin käsiin ja pyöritellään kuiville kasvoille. Jos levität tätä kosteille kasvoille, ei tuote poista meikkiä yhtään niin hyvin kuin kuivana. Öljy kuivilla kasvoilla alkaa sulattaa meikkiä kasvoilta, jonka jälkeen se on helppo huuhtoa lämpimällä vedellä pois. Kuivalla iholla kaksoispuhdistusta ei välttämättä tarvita. Jos ihosi tukkeutuu helposti, kannattaa tämän jälkeen puhdistaa iho vielä maitomaisella tai voidemaisella puhdistusaineella. Tarkista kuitenkin, että kyseessä ei ole liian pesevä puhdistusaine.

LUE LISÄÄ: Hyvän ihon salaisuus – panosta näihin kolmeen asiaan!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä