Paras hopeashampoo ja sävyttävä hoitoaine

Hopeatuotteet ovat varmasti kaikille vaaleaveriköille tuttuja. Itseäni häiritsevät, kun omat hiukseni taittaa nopeasti liian keltaiseen. Itse en halua harmaata tai siniseen taittavaa hiusta enkä platinablondia vaan viihdyn melko luonnollisen sävyisessä tukassa parhaiten. Kuitenkin välillä alkaa liika keltaisuus häiritä. Tässä paras hopeashampoo ja hoitoaine!

Paras hopeashampoo

Hopeatuotteista tunnetuin on varmasti hopeashampoo. Itse tykkään käyttää tätä vegaanista, parabenitonta ja sulfaatitonta *Bynoor hopeashampoota. Tämä viilentää kivasti, mutta ei missään tapauksessa tee hiuksista sinertäviä tai liian kylmiä. Pesen normaalin shampoon tapaan, mutta annan vaikuttaa minuutin tai kaksi. Lopputulos on luonnollisella tavalla viileämpi. Näitä myydään myös isommissa pumppupulloissa mikä on tosi kiva, kun ei tarvitse jatkuvasti ostaa uutta pulloa. Itse pesen hiukset kaksi kertaa viikossa ja tällä pesen kerran viikossa tai joka toinen viikko. Lisäksi tämä on ihan kivan hintainen tuote.

Sävyttävä hiusmaski

Kun haluan näkyvämmin viileyttä ja sävyä hiukseen laitan tämän *Biozellin Professional color tech sävyttävän hiusmaskin sävyssä pearl. Tämä tuo ihanaa helmiäistä hiuksiin ja pysyy yllättävän useita pesuja hiuksissa. Lisäksi tämä on tietenkin hoitoainepohjainen, joten ei vaurioita hiuksia mitenkään. Laitan tämän pyyhekuiviin hiuksiin kaikkialle ja harjaan wetbrushilla läpi, jotta saan sen levitettyä kaikkialle tasaisesti. Itselläni on tosi paksu ja pitkä hius, joten tämä purkki kuluu muutamassa kerrassa itselläni. Tosin eipä tämä ole kovin kallistakaan. Hinta on siinä 10€ luokkaa. Näitä on myös muissa sävyissä saatavilla, mutta itse tykkään tästä hieman violettiin taittavasta helmiäisestä.

Luonnonkosmetiikasta vastaavia tuotteita?

Olisi ihana löytää luonnonkosmetiikan puolelta vastaavanlaisia hyviä tuotteita, mutta onko sellaisia? Vinkatkaa jos tiedätte hyviä! Itse käytän paljon hiustuotteissa luonnonkosmetiikkaa. Flora& curl sarjan tuotteet ovat ehdottomia suosikkejani ja niitä käytänkin aina, jos haluan tehdä kiharat curly girl metodilla. Lisää näistä tuotteista ja curly girlistä voit lukea tästä postauksesta.

Olen itse melko laiska hiusten suhteen, mutta kiharoita tykkään itselleni tehdä. Voisinkin teille tehdä tänne mun suosikkikihartimista juttua, koska niitä on kyllä testattu huolella ja mielestäni olen tehnyt seasta hyviä löytöjä! Kiinnostaisiko tällainen postaus teitä?

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä