Vedenkestävän ripsivärin poistaminen helposti – näillä tuotteilla onnistut

Miten vedenkestävän ripsivärin poistaminen onnistuu helposti? Moni tuskailee vedenkestävän ripsivärin poistamisen kanssa. Puhdistusaineet ovat usein liian voimakkaita, jolloin silmät alkavat vuotaa ja kirvellä. Toinen ongelma on, että silmiä pitää hieroa niin paljon että ne ärsyyntyvät. Näillä tuotteilla saat vedenkestävän silmämeikin pois helposti ja nopeasti. Ilman hankaamista. Kaiken lisäksi saat samalla poistettua kaiken meikin samalla kerralla. Ei tarvitse omaa silmämeikinpoistoainetta, vaan samalla tuotteella puhdistuu koko kasvot.

Näin käytät öljypuhdistusta

  1. Kuivin käsin kuiville kasvoille – ota *öljyä kuiviin käsiin pari pumppausta ja hiero käsillä kuiville kasvoille. Tämä on hyvin tärkeää, että kasvot ja kädet eivät ole märät. Kosteana öljy ei sulata meikkia kunnolla. Tuotesuositus: Tony Moly Apricot Deep Cleansing oil
  2. Sulata meikki pois – hiero käsillä koko kasvojen ihoa, myös silmät kunnes meikki alkaa sulamaan öljystä. Ripset kannattaa ottaa peukalon ja etusormen väliin ja hieroa niitä kevyesti hetki, jotta ripsiväri irtoaa.
  3. Liina tehostaa puhdistusta – kun meikki on sulanut kastele *Makeup Eraser liina lämpimällä vedellä ja purista kosteaksi. Pyyki kasvot liinalla, jolloin meikki lähtee helposti kasvoilta. Liinalla saat tehostettua puhdistusta ja saat hyvin ripsivärin silmien alta pyyhittyä kokonaan pois.

Öljypuhdistusaine – poistaa silmämeikin ja kasvojen ihon kerralla

Öljypuhdistusaine on paras tapa puhdistaa kasvot. Sen lisäksi vedenkestävän ripsivärin poistaminen on sillä kaikkein helpointa. Kasvojen puhdistuksessa on tärkeää, että puhdistusaine on tarpeeksi hellävarainen. Iho jää puhdistusöljyllä pestäessä kosteutetun tuntuiseksi eikä kuivaksi, kuten monista geeli ja vaahtopuhdistusaineista. Jokaisen ihotyypin kannattaakin vaihtaa öljypuhdistukseen. Esimerkiksi rasvainen iho hyötyy paljon öljypuhdistuksesta, vaikka usein kuulee että se tukkisi ihon. Tämä ei pidä paikkaansa ja myös rasvainen iho tarvitsee hellävaraisen puhdistustuotteen. Jos ihosi tukkeutuu helposti, voit hankkia voidemaisen tai maitomaisen puhdistusaineen käytettäväksi öljyn jälkeen. Myös misellivesi toimii nopeana kakkosputsarina öljypuhdistuksen jälkeen.

LUE MYÖS: Vuoden paras öljypuhdistusaine – kaikki alle 20€

LUE MYÖS: Miten saada kaarevat ripset – ripsiväri suorille ripsille x 3

Jaa:

Facebook

2 Responses

  1. Aivan paras on tähän ollut Lidlin vedenkestävän silmämeikin puhdistusaine eikä hintakaan päätä huimaa alle 5€. Pumpuliin nestettä ja laput hetkeksi ripsien päälle niin ripsari sulaa kuin itsessään pois eikö todellakaan kirvellä edes herkinpiäkään silmiä 👍

Lue myös nämä

Lue myös nämä